H
ome Naaicafé Workshops C
ursussen Webshop


A
genda
G
astenboek
Nieuwsbrief  Contact

 

Voorwaarden
*DISCLAIMER:
Alles waarin deze voorwaarden niet voorzien zijn ter beoordeling van de eigenaar van Het Naaicafé.Typefouten en wijzigingen voorbehouden.

VOORWAARDEN CURSUS EN WORKSHOPS
Voor alle cursussen geldt :
Bij uw aanmelding maakt u een aanbetaling van € 50,- of het hele cursusgeld over via de webwinkel
Pas dan bent u officieel ingeschreven.Geef uw volledige naam adres woonplaats telefoonnummer en email adres door bij uw aanmelding. Het volledige lesgeld moet uiterlijk 2 weken voor de startdatum van de cursus betaald zijn.

AFMELDING
Mocht u op de afgesproken dag onverhoopt niet kunnen laat dit dan minimaal 2 weken van tevoren weten.
Mocht u later dan 2 weken van te voren afmelden dient u zelf voor vervanging te zorgen aangezien er al wel een plek voor u is gereserveerd. De aanbetaling kan niet worden geretourneerd.

INHAALLES
Alleen met geldige reden is het mogelijk om 1 les per cursus in te komen halen. Als u meerdere lessen mist kunnen deze niet ingehaald worden.

INFORMATIE
Uw lesgeld kan niet worden geretourneerd. Wees op tijd met aanmelden. Na aanmelding ontvangt u uiterlijk 1,5 week voor de start van de cursus van ons een email met uw uitnodiging, Hoort u niets neemt u dan even contact met ons op!

CURSUSSEN & WORKSHOPS
Alle cursussen en workshops zijn voor groepen van minimaal 4 personen Tenzij anders vermeld inclusief lunch en alle materialen.

DATA CURSUS
Alle cursusdata en inhoud zijn onder voorbehoud wijzigingen voorbehouden.
Bij alle workshops en cursussen tenzij anders vermeld kunt u gebruik maken van onze naaimachines en lockmachines. Mocht u de naaicursus willen volgen op een andere datum met een zelf samengesteld groepje van minimaal 4 personen dan is dit ook mogelijk en ontvangt u allen een korting op het lesgeld, neem hiervoor even contact op met Het Naaicafé.

WORKSHOPS
Vooraf betalen, via de webwinkel Contant in de winkel of via de ING Bank op naam van:
Het Naaicafe rekening 4878309 Onder vermelding van de workshop en datum.
Dan pas bent u officieel deelnemer. Tenzij anders is overeengekomen.
Mocht u niet kunnen op de afgesproken dag, bent u verplicht om dit minimaal 2 weken van te voren te melden zodat een ander persoon uw plek kan innemen,

DATA WORKSHOP
Als u met minimaal 4 personen aanmeld kunnen wij met u een workshopdatum overleggen die u het beste uitkomt. Leuk voor een dagje uit met een vrijgezellenparty of zussendag!
Het totaal bedrag voor alle personen dient dan minimaal 2 weken voor de afgesproken datum betaald te zijn. Dit geldt voor alle dagworkshops, kinderworkshops, feestjes en vrijgezellenfeestjes.

AANMELDEN FEESTJES
Laat via email of telefonisch minimaal vier weken van tevoren weten welke workshop en met hoeveel personen het verjaardagspartijtje/vrijgezellenfeestje wordt gevierd.
De naam van de jarige/vrijgezel en de nieuwe leeftijd, minimaal 6 kinderen maximaal 12 afhankelijk van het onderwerp. Het is gewenst dat er minimaal een volwassene bij is. U ontvangt een factuur, gelieve deze uiterlijk 2 weken voor aanvang betalen.

NAAIKAART
U bent zelf verantwoordelijk voor het opmaken van uw naaikaart binnen de gestelde termijn. Houdt u rekening met het inplannen van afspraken.
Geldigheid Naaikaarten :
3 uur 3 maanden
9 uur 6 maanden
15 uur 6 maanden
Na de verstrijkingdatum is de naaikaart niet meer geldig en zal worden vernietigd. Hier zijn geen rechten aan verbonden.

LESKAART
Mocht u een andere kaart hebben zoals een leskaart dan is deze kaart 6 maanden geldig vanaf de dag van uitgifte en gelden bovenstaande voorwaarden. Het Naaicafé houdt de prijswijzigingen voorbehouden.

KADOKAART
De kadokaart is een jaar geldig vanaf de uitgiftedatum.De kadokaart is niet inwisselbaar voor contanten.
Houdt u rekening met de geldigheidsdatum als u mee wil doen met een cursus, de startdatum moet binnen de verstrijkingtermijn vallen. De kadokaart is niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen

AANMELDEN
Wilt u zich opgeven voor een workshop, cursus, feestje of heeft u een vraag, stuur dan een mailtje naar info@hetnaaicafe.nl vermeld welke workshop uw interesse heeft, uw naam en evt telefoonnummer, bellen kan natuurlijk ook: 06-14675573

Tot ziens in Het Naaicafé !

OPGESTELD : 18-12-2010